Wilma&Jack

En av de bästa sakerna med att vara fotograf tycker jag är att fota alla härliga barn. De är spontana, härliga och lyssnar inte så mycket på mamma och pappa (till föräldrarnas stora förtret) och blir alldeles underbara bilder som är fyllda av liv. De är inte bilderna där de sitter stilla och ler rakt in i kameran som man vill åt utan bilderna som visar hur det spritter i benen och sprudlar i ögonen. Jag älskar det kan jag meddela… så tack till härliga Wilma och Jack för att jag fick tillbringa en härlig timma tillsammans med er på ängen. Ni uppmärksamma bloggläsare kanske dessutom känner igen föräldrarna från förra årets bröllop. Så roligt när man har nöjda kunder som återkommer 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.