Camilla&Per-Anders Bröllop och dop

Mitt i högsommaren när naturen var som vackrast och solen flödade från en knallblå himmel hade jag det stora nöjet att få vara med och föreviga Camilla och Per-Anders speciella dag. De hade samlat släkt och vänner för att döpa yngste sonen och överraska med ett litet bröllop hemma i det nybyggda huset i solen på altanen. Först tog vi en tur till vackra Skår för att fota lite familjebilder och porträttbilder på det vackra brudparet. Sedan var det dags för cermonin hemma på altaten med släkt och vänner samlade runtomkring. Underbart vackert! Extra roligt att få vara med och föreviga detta bröllop då Camilla är yogainstruktör på mitt gym och en alldeles fantastisk enastående sådan kan jag tillägga. Njuter av hennes pass varje vecka!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.