Susanne&Anders 6augusti

I lördags hade jag äran att fota detta vackra härliga par på deras bröllopsdag. Vädret klarnade upp och blev fantastisk trots en regnig start på dagen och platsen (Hällsnäs) var den mest underbara bröllopsplatsen jag sett hittills under min tid som bröllopsfotograf. Susanne hade planerat bröllopet under två år, så allt var genomtänkt och väldigt vackert. Tack för att jag fick vara med på er dag!

Susanneaugusti 11, 2011 - 10:47 f m

Oh vad jag älskar dessa foton! Så fina de är! Du är så duktig Therese! Tack för ett kanonbra utfört jobb! Kram från bruden:-)

Sandraaugusti 11, 2011 - 6:43 f m

Underbara foton! Och jag måste säga att Susanne hade en supervacker klänning!

Odd brown birdaugusti 10, 2011 - 2:01 e m

Vilket ställe de hittat! Älskar bilderna med schackspelarna, himla gulligt.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.