Emmelie&Linus bröllop på bio Roy

Vissa bröllop har bara det där extra som redan i planeringsstadiet känns som det kommer bli fantastiskt. När Emmelie och Linus berättade om sina planer på att gifta sig i en biograf istället för kyrka, lät det helt fantastiskt kul. När de dessutom hade gjort en egen film som visades innan vigseln med kända filmscener med brudparet i huvudrollerna och gjort en riktigt filmplansch med ett av fotona från provfotograferingen, ja ni hör ju själva, det kunde ju inte bli annat än riktigt kul. Tack Emmelie och Linus för att jag fick vara med på er underbara bröllopsdag!

Carina Tjärnlundjuli 16, 2012 - 5:36 f m

Du är fantastiskt duktig, bilderna förmedlar så mycket känslor, är så vackra så jag blir alldeles rörd.

Vackert brudpar och annorlunda och roligt ställe för vigsel!

Kram Carina

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.