Categories
all

Ta till vara på olika stunder i livet

Livet består av många olika stunder som man kommer att minnas olika mycket. Det kan både vara stunder i vardagen och mer festliga tillfällen. Att ha kameran nära och ständigt redo gör att man kan minnas det om och om igen. Dessutom går det att visa upp bilderna för andra som inte hade förmånen att vara med i stunden. Mor- och farföräldrar brukar alltid uppskatta att få se bilder på sina barnbarn exempelvis, fina fotografier kommer att glädja många.

Det kommer många speciella tillfällen i livet som är härlig att kunna minnas tillbaka till. Skolavslutningar är en sådan. Ta med kameran och ta varje år och ta ett kort. Att ha det kvar när barnet vuxit upp kommer vara roligt. Se hur barnet för varje år har vuxit och går från att vara en litet barn till en vuxen människa. Utvecklingen är något som man både kommer tycka är lite jobbigt samtidigt som man är stolt över utvecklingen.

Studenten, bröllop, dop och liknande är tillfällen som är extra speciell. Vill man själv vara i nuet och inte sitta med en kamera och hela tiden behöva försöka få till fantastiska bilder går det bra att hyra en fotograf som mig. Vi fotografer är van att få vara med vid speciella tillfällen, men vet hur man inte märks av. Fotografier tas i bakgrunden och är inte något som kommer att störa själva firandet. Dessutom vet vi hur man fångar den speciella stämningen på bild!