Categories
all

Tillfällen vi inte kan få nog av

Kalas med släkten, en drink på uteserveringen, en härlig hotellfrukost, färgglada löv på träden. Det finns några tillfällen som man bara inte kan få nog av – dessa som vi listat ovan är bara några av dem som många har väldigt svårt att släppa. Oftast är det tillfällen och situationer som vi gör varje år som vi inte kan få nog av. 

Finns det någon som inte tar minst ett kort under sådana tillfällen? Svaret är oftast nej, utan istället så är det enda vi gör att försöka fånga minnen och upplevelser på bild och film för att behålla känslan även i framtiden. I och med att sociala medier har blivit en stor del av vår livsstil så har även detta fotande blivit en stor del av mångas vardag.

Ju mer foton desto mer minnen

Fördelen med foton är att de många gånger, som tidigare nämnt, kan förlänga den känsla du hade vid just det fångade tillfället. Kommer du ihåg vilken skön känsla du hade i kroppen senast du var på en spa weekend, eller när du var ute på en middag med dina kompisar? Genom att titta tillbaka på foton blir du påmind om vad du gjorde just det tillfället och vilken känsla du hade i kroppen då. Det är det väldigt härliga med att ta kort och spara dem!