Det vackra i vardagen

I vardagen finns många vackra ting, såsom städer om jag älskar att fånga med min kamera. Det kan vara solen som skiner in genom ett fönster som är lite smutsigt och skapar ett fint ljus då dammet dansar runt. Små saker som man kanske inte normalt uppskattar som konst, kan ändå bli helt annat när man leker med en kamera.

Jag tycker om att skapa vackra bilder av det enkla kan bli en fin kontrast till vanlig konst på hemmets väggar.

Det kan också vara ett sätt att fånga barn på ett väldigt naturligt sätt. I sin hemmiljö kan de slappna och leka, på så sätt glömmer de bort kameran och jag kan göra mig osynlig.

Hemmiljön kan spontant kännas tråkig, men jag förespråkar verkligen den i jämförelse med en studio. Det blir inte lika stelt och det naturliga brukar enligt min uppfattning bli det bästa, men det är alltid upp till er att själv bestämma.