Dopet av en liten pojke

Jag har varit på dop av en liten pojke som var så vackert. Han var så lugn genom hela ceremonin och föräldrarna var så stolt. Det blev många bilder som jag ska sätta mig att gå igenom, men jag är säker på att föräldrarna kommer bli nöjd med resultatet. Förutom bilder på dopet och den ceremonin har jag sett till att alla gäster finns med och bilder på det fantastiska fikabordet.

På dop finns det stolta vänner och släktingar som oftast klätt upp sig väldigt fint. Det är ett speciellt minne i familjens liv och inget som ett litet barn själv kommer ha möjlighet att minnas. Därför är det extra kul att göra ett speciellt album som enbart har fokus på denna dag.

Vill ni ha hjälp med att sätta ihop ett album till eller kanske för att ge bort som gåva är det ett uppdrag som jag gärna tar på mig. En dopgåva att ge bort till föräldrarna är nämligen en

fotograf som är med hela dagen. Något som inte är alltför vanligt men garanterat mycket uppskattat. Jag är då med och förevigar hela dagen och alla dess moment för att kunna ge en samlad bild över hur den var.