Gravidfotografering av Emma

Min vän Emma är gravid och vi har haft en härlig fotografering av hennes mage. Hon är i vecka 26 och vi gav oss ut i skogen för att fånga naturen och få ett fint ljus. I vita kläder såg hon ut som ett magiskt väsen och var så vacker. Vilken färg och typ av kläder man har på sig påverkas så klart av årstid och vad man själv vill visa upp. Några är fullt påklädd och andra vill fotograferas i underkläder.

En gravidfotografering gör att man i efterhand kan titta tillbaka med sitt barn och visa hur det såg ut när de låg i magen. Då det gäller gravida får jag ofta frågan om vilken vecka som passar bra att fotograferas i, svaret är att det bestämmer du själv. Det är väldigt individuellt när man känner sig bekväm i sin kropp eller hur stor ens mage blir.

Frågor kommer också gällande om man ska fotograferas ensam eller tillsammans med sin partner. Här kan jag rekommendera att man tar kort både på den ensamma mamman och sedan tillsammans med partner och eventuella barn. Det blir väldigt fina kort att sätta upp på väggen och kunna visa upp.