Packa rätt inför fotograferingen

Har du blivit inbokad för en fotografering som är utanför hemmet eller studion, där all din utrustning och tillbehör finns nära till hands? Då kommer du att ställas inför prövningen att packa med rätt saker och även säkerställa att inga kameraprylar skadas under transporten.

Investera i en bil

Beroende på vilken typ av fotografering som ska utföras, så kommer du att behöva ta med dig lite olika prylar. Allra bäst är om du har tillgång till en bil att packa in allting i, eftersom det minskar risken för att någonting går sönder och gör det också lättare för dig att ta dig till lite mer svåråtkomliga platser. Dessutom slipper du såklart släpa på din utrustning och kommer därmed ha mer energi över till själva fotograferingen. 

Men vilken bil ska man då välja? Kika på en bil som har ett anpassat bagageutrymme, så att du kan ta med dig allting som behövs för dagen. Kanske även en extra kamera, backdrop och tillbehör. Kika på https://www.riddermarkbil.se/, för att hitta den perfekta bilen för dig!

Kamerautrustning för olika väder

Ibland kan dock vädret överraska och för att ingenting ska kunna stå i vägen, så är det viktigt att du tar med kamerautrustning som är särskilt anpassad för lite olika typer av väder. Utöver detta så ska du även kunna skydda annan utrustning om det skulle börja regna eller solen ligger på. Så vad måste packas med inför din inbokade fotografering? Gör en lista idag, så att ingenting råkas lämnas kvar hemma!