Tackkort

Jag hjälper gärna till att skapa olika tackkort, oavsett anledning. Det kan vara efter ett bröllop, konfirmation eller dop. Startar gärna med att vara med på högtiden och tar ett par bilder, sedan kan jag sätta ihop några förslag som ni kan välja mellan. Självklart kan ni komma med önskemål som jag tar hänsyn till.

Jag tar upp det eftersom att jag nu ska sätta mig och skapa tackkort från en 50-årsfest som jag var och tog kort på! Det är verkligen kul att få vara med och mingla på en fest. Så många skratt, leenden och den glädje människor utstrålar på ett vackert sätt när de inte vet att jag ser dom genom min kameralins.

Det som är roligt med tackkort är hur personliga de går att göra. Traditionella tackkort är rätt stel och ser ut på liknande sätt. Oftast vit med en bild och text. Liva upp tackkorten med färg, symboler och struktur. Ge mig gärna många önskemål och tankar så gör jag allt jag kan för att uppfylla dessa. Med ett par olika exempel brukar det alltid finnas något som överraskar stort och passar bra.